Las ardillas de Poncho Eslovenia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novice Dulce

VaniLLa^Ninć
    VaniLLa^Ninć
    Administrator
    Administrator

Število prispevkov : 101

Novice Dulce Empty Novice Dulce

Objavlja by VaniLLa^Ninć Ned Apr 19, 2009 4:35 am

Vse novice povezane z Dulce preberite tukaj!
    VaniLLa^Ninć
    VaniLLa^Ninć
    Administrator
    Administrator

Število prispevkov : 101

Novice Dulce Empty Re: Novice Dulce

Objavlja by VaniLLa^Ninć Ned Apr 19, 2009 4:35 am

Dulce govori o sliki njenega fanta Pabla v družbi igralke Marthe Julie

Dulce María še ni videla slik, na katerih se je pojavil njen fant Pablo Lyle v družbi igralke Marthe Julie in jih tudi noče videti. Rdečelaska Dulce María v videu govori o tem in o ratingu njene nove telenovele "Verano de Amor". Poglej!

Prevod videa (krajše):

Pred nekaj dnevi so ujeli Pabla Lyla, ko je odhajal skupaj z Martho Julio in kaj o tem meni rdečelska Dulce María.

Novinar: "Vama gre vredu?"
    Dulce: "Ja, vse je vredu."
    Novinar: "Kaj praviš na vse te komentarje (glede Pabla in Marthe)?"
    Dulce: "Slik še nisem videla in jih niti ne bi rada. Jaz sem že dolgo časa v tem, že 3x so me zanosili in še veliko stvari ob katerih se zasmejiš."

Dulce je še povedala o uspehu njene telenovele.

Dulce: "Včasih deluje, včasih ne. Sem zadovoljna in je težko, ker je veliko novih obrazov. Je nekaj velikih oseb (igralcev) in nekaj novih, ki so zelo talentirani, vendar jih ljudje šele spoznavajo, to tudi šteje."

Video:

Novice Dulce Verano12

Dulce María no ha visto las fotos en las que aparecen su novio Pablo Lyle acompañado de la actriz Martha Julia, y tampoco le interesa verlas. De esto y sobre el rating de su nueva telenovela "Verano de Amor" es de lo que habla la peliroja Dulce María en el video del reportaje que te traemos a continuación. Chécalo!

Vir: RBDmusic

Danes je Čet Nov 21, 2024 9:42 pm